Queenstown

QueenstownQueenstown město adrenalinu. Je vážně drsný, plný atrakcí, lidí a restaurací, kdo si tam má vybrat? My jsme přijeli v době zimního festivalu, tak že pěknej frmol. Jen jsem trnula, kdy mi na hlavu spadne šílenej paragán s barevnou dýmovnicí. Co ti tam vyváděli!

Queenstown

Ale je to krásné město s poetickým geniem loci. Leží na břehu obrovského jezera Wakatipu a ze všech stran je obklopeno zasněženými horami. Protože jsme za ten rok velmi plaší tvorové, moc dlouho jsme tam nevydrželi. Jediným naším dobrodružstvím bylo nasenutí do lanovky. Ha ha. Z vrcholu Bob`s Peak je pokoukáníčko náramné. Ještě nás čekalo tiché mokřadní Glenorchy s uplakanejma vrbama a kačenama z ráje. Jsem moc rada, že jsem se nemusela účastnit žádného skoku do hlubin.

Queenstown Queenstown Queenstown
Bobs Cove, tady se natáčelo cosi, do Pána Prstenu. Bobs Cove, tady se natáčelo cosi, do Pána Prstenu. Bobs Cove, tady se natáčelo cosi, do Pána Prstenu.
On the road, vylézající pohoří Remarkables On the road, vylézající pohoří Remarkables On the road, ošklivo jsme nechali za náma.
Glenorchy, bažinatá laguna Glenorchy, bažinatá laguna Glenorchy, bažinatá laguna
Glenorchy Glenorchy Glenorchy